Eladás Villa, Trnova, Prague, Csehorszag, Trnova

Eladás - Cod. 40936

  • Tipus: Villa
  • Terület: 275 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 1
  • Épület állapota: Excellent

Eladásra kínálunk egy gyönyörű 5 + KK villaházat dupla garázzsal és nagy parkosított kerttel, amely vonzó, teljesen csendes helyen található Trnová faluban, 20 perc autóútra Prága városközpontjától.
A villa tágas nappalijában nyitott konyha és étkezősarok, 3 hálószoba, 2 öltöző, 2 fürdőszoba található, az egyik sarokkáddal, a másik zuhanyzóval, kabinettel és egy használati helyiséggel. A két autó garázsába közvetlenül a belső térből lehet belépni. Az elrendezés a lehetőségek szerint állítható be.
A villában légkondicionáló rendszer, nagy formátumú ablakok találhatók, amelyek minden szobából a kertbe jutnak, kiváló minőségű fűtött fapadlóval, elektronikus riasztórendszerrel, szárítógéppel és mosógéppel, automatikus kerti öntözéssel és távvezérlésű bejárati kapuval.
Trnová u Jíloviště falu Prágától 12 km-re délre fekszik. Ezen a helyen élve széles kikapcsolódási lehetőségeket kínál (lovaglás és kerékpározás, golf, gombaszedés, horgászat, télen sífutás). Közlekedés elővárosi busszal a Szmicsovszkij pályaudvartól, Prága központjától autóval kb. 35 perc alatt.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Caldor
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB