Eladás Villa, Теплице, Ústí nad Labem Region , Csehorszag, Karla Čapka 3

Eladás - Cod. 39476

  • Tipus: Villa
  • Terület: 870 m²
  • Szobák száma: 14
  • Emelet: 3

Tisztelt Hölgyem / Uram,

Az Elvo Property a.s.
Arra fordítottam, hogy néhány héttel ezelőtt csodálatos történelmi villát vásároltam Teplice termálfürdő városában, a Cseh Köztársaságban.

Nagyon örülnék, ha megosztaná a hivatkozott linkeket és információkat az alábbiakban kollégái vagy emberek között, akiket érdeklődésre javasolhat. Lehet, hogy fennáll a lehetőség a kapcsolat felkutatására a vevővel. Természetesen abban az esetben, ha az ingatlan eladásra kerül a kapcsolatfelvétel révén, pénzügyi kompenzációt kínálunk.

A link - Villa Teplice

Részletes információk:

A 19. század végi reprezentatív villa, amely a rangos Teplice kerületben található, a korszak egyik vezető német építészének, Herrmann Rudolphnak a munkája. A ház 2017-ben elvégzett drága rekonstrukciója lehetővé tette a szimbolika és a dekadencia elemeinek kitűnését az Art Nouveau legnagyobb terjeszkedése idején.
 
A villa alapterülete 870 m2, és 14 szobából, 4 fürdőszobából, padlófűtéssel, 6 külön WC-ből és egy kellően nagy pincéből áll. Az első emeleten van előszoba, négy szoba és külön relaxációs szoba szaunával, masszázs pult, konyha és fürdőszoba. Az egész házat egy tölgyfa lépcső uralja, eredeti kovácsoltvas korláttal. A lépcső közepén egy hét és fél méter hosszú kristálycsillár található. Az első emeleten egy jellegzetes szoba egy bálterem egy olasz márvány kandallóval, majd egy pihenőterem, egy nagy konyha étkezővel, egy hálószoba saját öltözővel és egy fürdőszoba, és külön egy vendégszoba. A tetőtéri emeleten légkondicionáló van felszerelve, amely öt szobából és két fürdőszobából áll. Vannak fa erkélyek, amelyek közül néhány összeköti az egyes szobákat.

A villa jellegének megőrzése fontos prioritás volt a 2002-es jelentős felújítás során, amikor egy új palatetőt, a homlokzatot és a gerendás mennyezetet vasbetonnal cserélték. A ház belső tereit 2017 folyamán kiváló minőségben élénkítették. Az olasz háttérképek mellett néhány szoba velencei stukkófalakkal is rendelkezik.
Az egyik alsó helyiségből Bécsből importált egy 120 éves zongora. Ez a város, ahonnan az Orion csillár is származik. A masszív Simex bútorokat Romániából hozták. Riasztó van a házban, és az egész telepet kamerarendszer felügyeli. A telken fűtött kétszintes garázs található két autó számára.
 
Teplice városa elsősorban fontos gyógyhelyként ismert, Ústí nad Labemtől 15 km-re nyugatra és Prága fővárostól 74 km-re, a Bohémia Közép-hegység és az Ore-hegység közötti medencében. A termálforrások első említése 762-ből származik, ám a város említése 1057-ben nyúlik vissza.
 
A villa megszerzése üzleti részesedés megvásárlásának formájában is lehetséges.
VIDEÓ: youtube.com/watch?v=SKa9SiS8pRs&feature=youtu.be

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB