Eladás Ház, Velen, Prague, Csehorszag, Velen

Eladás - Cod. 40840

  • Tipus: Ház
  • Terület: 175 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 1
  • Épület állapota: New building

Exkluzív bungalóház, mindössze 17 km-re a Vencel tértől.
A telek sík, elkerített, így a magánélet garantált. Az 5 + kk belső elrendezése világos és tágas szobákat kínál, ahol 4 hálószoba (25,16,12 és 12 m2), bútorokkal felszerelt öltöző, 50 m2-es bútorozott konyhához kapcsolódó nappali, 2 fürdőszoba található. 16 és 6 m2-es, 2 külön WC, egy nagy előszoba, a konyha mellett van egy tároló, egy szoba. A ház előtt még 3 autó számára elegendő parkolóhely áll rendelkezésre.
A ház fel van szerelve légvisszanyerő rendszerrel, hőszivattyúval, padlófűtéssel, az úgynevezett "intelligens otthon" intelligens vezérlésével, 30 ° C-ra fűtött medencével, LED-es világítással, konyhai eszközökkel, automatikus kerti öntözéssel és intelligens kültéri roló. A házban minden szobában van internetkapcsolat, beleértve a Wi-Fi-t, a TV-t és a műholdas elosztót, a nappaliban és a fürdőszobában hangszórókkal ellátott audiokábeleket, a két autó garázsában 2 aljzat található az elektromos autó töltésére.
A nappali azonnal átalakítható multimédiás központtá, vagy összekapcsolható a kerttel, közvetlen hozzáféréssel a medencéhez. A medencét gondozott kert veszi körül, érett egzotikus fákkal, például fagyálló pálmákkal, banánfákkal, yuccával vagy bambuszral. Úgy érzi, mintha nyaralna. A 16 m2-es csodálatos luxus fürdőszobában infraszauna, szabadon álló kád, nagy zuhanyzó található, a falakat pedig velencei vakolat és valódi kő díszíti.
A telken van egy 30 m mélységű kút, egy 7m3-es ürítő az esővízhez és az automatikus öntözéshez. A kútból származó víz használható mind a WC-be való öblítéshez, mind az olajteknő vagy a medence feltöltéséhez.
Az épület tégla, válaszfalakkal együtt, szigetelt 20 cm-es polisztirollal, betoncsempékkel, hármas üvegezésű ablakokkal, keret nélküli ajtókkal, a padló főleg olasz cserép és 3 hálószobában 8 mm-es kiváló minőségű laminált.
Ez a hely gyermekes családok számára is alkalmas. A háztól 200 m-re új általános iskola, óvoda található. A környék számos lehetőséget kínál az aktív kikapcsolódásra - kerékpáros útvonalakra, játszótérre, futballra, teniszre stb.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Caldor
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB