Eladás Három hálószobás lakás, Karlovy Vary, Karlovy Vary Region, Csehorszag, Mattoniho nábřeží 694/50, Karlovy Vary - Drahovice

Eladás - Cod. 43263

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 81 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 5

Kizárólag az Ön számára egy szép, 3+KK elrendezésű lakás a modern, liftes "Residence Mattoního Nábřeží" földszint feletti 5. emeletén, csendes helyen. Az épület 2021-ben készült el.

A lakás összterülete 81 m2, tökéletes állapotú. A lakás teljesen bútorozott, a felhasznált anyagok a legjobb minőségűek. A nyílászárók műanyagok, a lakás laminált padlós. A lakás délnyugati tájolású, nagyon világos és napos. A lakásban egy előszoba, egy nappali konyhasarokkal, 2 hálószoba, egy fürdőszoba és egy WC található. A nappaliból és az egyik hálószobából van kijárat az erkélyre.

A komplexum lakóinak rendelkezésére áll az épületben egy kocsiszín.

Az épület udvarán parkolóhely vásárlása lehetséges.

A Residence Mattoního Nábřeží egy modern projekt 99 új apartmannal, amelyek kiválóan megközelíthetők Karlovy Vary központjából és a környező természetből, kerékpárral és gyalogosan egyaránt. A második ütem jóváhagyása, amelyben a felajánlott lakás található, 2021-ben megtörtént.

A hőellátást távfűtés biztosítja.
A stratégiai fekvés kényelmes csatlakozást biztosít a munkahelyhez, iskolákhoz, boltokhoz, kulturális intézményekhez és a közeli központhoz. A gyermekes családok szívesen látják ezen a helyen a legsűrűbb óvoda- és iskolahálózatot. A város körüli természet könnyen megközelíthető kerékpárral és gyalog is.

A kínált lakás kiváló választás azoknak, akik modern életet keresnek egy csendes helyen, kiváló hozzáféréssel a városhoz és a természethez. Túrát ajánlunk, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB