Eladás Épület, Hradec Kralove, Hradec Králové Region, Csehorszag, Skalice

Eladás - Cod. 43209

  • Tipus: Épület
  • Terület: 1192 m²
  • Szobák száma: 6+1
  • Emelet: 2

Érdekes befektetési lehetőséget keres? Szeretne a természetben és egyben Hradec Králové közvetlen közelében élni? Kifejezetten az Ön számára van jelenleg egy nagyon érdekes családi házam tóval és egy másik épülettel, sokféle alkalmazással.

Egy kb 190 m2-es 6+kk családi ház 1152 m2-es gondozott, zöldellő kerttel és egy másik 80 m2-es objektummal, mely jelenleg télikerttel garázsként üzemel, sokoldalú felhasználási lehetőséget kínál a leendő tulajdonosoknak. A főépület akár családi háznak, akár üzlethelyiségnek is használható. A második lakás könnyen átalakítható teljes értékű lakássá, bérbeadással vagy szülői használatra, vagy például cég székhelyének. A nagy kert könnyen osztható két ház között, és két külön telekkel rendelkezik.

A ház azonnal költözhető, további befektetés nélkül. A falu kiváló elhelyezkedése jó közlekedési kapcsolatokat biztosít Hradec Králové-ba (8 km), közvetlen buszjárat van HK-ba.

A ház az ennél a méretnél megszokottnál alacsonyabb megélhetési költséggel rendelkezik, és a fa kiegészítő fűtés lehetőségének köszönhetően a többi helyiségbe történő hőelosztással a modern élet kényelmét is kínálja, mivel a nappali konyhával és fürdőszobával is padlófűtéses. . Az öntözésre használt kút vizet takarít meg és a házból a vízelvezetés is belülre kerül, így a lehető legkörnyezetbarátabb. A tokhalas tavat úszásra és 60 m3 víztározóként is használják tartós szárazság idején.

Ha egy ekkora földterület nem elég Önnek, lehetőség van további 600 m3 önkormányzati terület bérlésére 600 CZK/év áron, ahol üvegház és játszótér is található.

Ha felkeltette érdeklődését ez az ajánlat, és szeretne egy túrát vagy további információt, forduljon hozzám bizalommal. Szeretném bemutatni Önnek a jelenleg legolcsóbb finanszírozási lehetőséget.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB