Eladás Villa, Sulice, Central Bohemian Region, Csehorszag, Sulice

Eladás - Cod. 27700

  • Tipus: Villa
  • Terület: 2131 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 1

Építészetileg kivételes luxus villa 5kk, a terület 415 m2-es, nagy kerttel 2131 m2 által tervezett híres építész, modern villa egy minimalista stílusban tükrözi a jelenlegi modern trendek vonzó helyeken Prága - East - Sulice. Az építészek szintén remekül sikerült fényűző belső összekötő villákat első osztályú kényelemmel és kivételes építészeti kompozíciót külső terasz, medence és parkosított kert és öntözőrendszer.
Tágas belső tér nagyvonalúan kialakított jellegzetes kombinációja üveg, beton és kő. Földszint egy nagy nappali, étkező és konyha, nagy ablakokkal átmenő a gyönyörű terasz, majd a kertben medencével. . Uralják a felső emeleten van egy nyitott galerry egy széles lépcsőn, és négy fürdőszobás öltöző és fürdőszoba, a ház fel van szerelve intelligens otthon, ESS csatlakozik a PCO, elektronikus vezérlés világítás, ablak redőny, fűtés és zenével, meghosszabbítási lehetőséggel szerinti indivuduál ügyfelek szeretnék.
Megerősítette B osztályú PENB. Ez az egyedülálló és időtlen modern villa található egy csendes környéken családi ház a falu Kamenice - Želivec, könnyen megközelíthető helyi kényelmi beleértve iskolák, óvodák és üzletek.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB