Eladás Ház, Litoboř, Východní Čechy, Csehorszag, Litoboř 88

Eladás - Cod. 31755

  • Tipus: Ház
  • Terület: 1477 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 2

Kínálunk eladásra egy gyönyörű házat azzal a lehetőséggel, állandó élő községben Litoboř, régió Vychodocesky, kerület Náchod, közel a Granny valleyfew km away.It található, egy csendes környéken, közel a természet.
Az ingatlan található, egy csendes részén, a falu és hozzá lehet férni egy városi aszfalt burkolatú úton. Ez van rögzítve egy automata tolóajtón, amelyek mögött két parkoló.
A telek sík, bekerített és területe 1477m2, amelyből a beépített rész a 240m2. Orientációja SW és DK A SE határolja a szomszédos patak. Az épületet folyamatosan karbantartott és felújított (2016), így eltekintve a szokásos karbantartás, nem igényel semmilyen jelentős beruházást. Az épület két szintes
 Az első emeleten van egy új tégla konyha minden készülék, egy gardrób, egy fürdőszoba WC-vel. Sőt, van egy tágas előszoba és egy második szekrényben. Úgy uralja a tágas nappali található, csempézett kandalló. A második emeleten található egy összenyitható szoba és két különálló hálószoba, mindkettő jól szigetelt és faburkolatú. Az épület fűtése kombinációja kandalló, beépített pellet betétek és a villamos energia. Ház felújítása 2016-ban.
Fűtőtestek csökkentett mértékben. Elektromos 240 / 400V vezetékek rézből, a víz és a higiénia minden új és műanyag. Ivóvíz-ellátást biztosítanak a város kapcsolat és az ingatlan fel van szerelve egy fúrt 24m mély kút szivattyúval. A főépület is áll egy nagy pajta és egy szomszédos fa tároló fészer.
A szabadtéri terasz van építve a házat, így azt teljes mértékben, így élvezni az időn kívül még kedvezőtlenebb időjárás. Egy tekintete a kertben, valamint egy ívelt ablakon át, fedett medencét 4,5 x 3 x 1,5 m, ami melegítjük egy hőszivattyú. Karnyújtásnyira az erdők, Nagyi megtekintése és sok más vonzó turisztikai lehetőségeket megközelíthető gyalog vagy kerékpárral.
Mintegy 10 km-re a tulajdonság a Rozkoš-víztározó és 15 km irányába Lengyelország, Kudowa Zdroj.

Érdeklődés esetén, mi kell több képet mutatnak.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB