Eladás Három hálószobás lakás, Karlovy Vary, Karlovy Vary Region, Csehorszag, Ondřejská 42, Karlovy Vary

Eladás - Cod. 24234

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 64 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 0

Értékesítési napfényes lakás 3 + 1/64 m2 / személyes tulajdon / a fürdő Karlovy Vary központjában, lenyűgöző kilátással a történelmi központjában, a fürdőváros és a tereptárgyak közelében a Hot Spring, két oszlopsoron, Mozart park és sétautak a fürdő erdőket.

Két hálószobás apartman egy szecessziós épületben 1.NP az eredeti állapotában, és előírja, rekonstrukci.Jeho elrendezés elrendezés, azonban lehetővé teszi, hogy bármilyen kiigazítását szellemében modern életszínvonal.

A lakás egy tágas központi csarnok, három hálószoba, konyha, külön WC-vel. Minden szoba közvetlen hozzáférést a terem, két összenyitható szoba, lehetséges, hogy hozzon létre egy nagy életteret. A tájékozódás fő nappali délnyugatra néző fürdő, ablak konyha és egyéb helyiségek keleti fekvésű, csendes udvarra néz. A lakás nagy belmagasságú, eredeti profilú kazettás ajtók és fa ablakok. Fából készült padló (részben tölgy parketta), és kerámia (megőrzött mozaik padló az előtérben). Lakossági fűtés helyi gáz (test WAW), víz fűtés gáz karma.

Bérház történelmi neve "König von Italien", amely megőrzi sok szép kézműves elemek, jó állapotban van, a javított és tiszta belső és megy keresztül fokozatos felújítás, a terv az, hogy javítsa az értékes szecessziós homlokzat. A ház egy jól működő közösség tulajdonosok és zökkenőmentes jószomszédi kapcsolatokat. Privát parkolás fenntartott parkolóhely közvetlenül a ház előtt.

A működési költségek a lakás kb 3.500 CZK / hó, az összeg az összegeket a javítások és alap közösségi szolgáltatások 1.200 CZK / hó és előre a gáz és a villamos energia mintegy 2.300 CZK / hónap. attól függően, hogy a fogyasztás.

Polgári felszerelve közelről, buszmegálló 150 m-re a háztól.

Nagyon szép hely egy otthoni vagy befektetési célú ingatlan érdeklődés a wellness jó lehetőség van a jövőbeni felértékelődése.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB