Eladás Gazdasági épület, Josefov u Hodonina, South Moravian Region, Csehorszag, Josefov

Eladás - Cod. 33971

  • Tipus: Gazdasági épület
  • Terület: 36 m²
  • Szobák száma: 1 + attic
  • Emelet: 2

Kínálunk egy borospince egy szőlőültetvényt egy kis faluban Josefov, közel a város Hodonin, Csehország. A területet Podluží néven ismerik és híres a bor és a folklór hagyományairól. Csehország délkeleti részén, a szlovák és az osztrák határok és a borvidékek közelében lévő meleg éghajlat előnyeit élvezi.

Josefovban a legtöbb borospince a szőlőültetvényekben található, mindössze 15 perc sétára a falutól. Gyönyörű és romantikus hely a nyugodt környezetben, a Nechory borospince falu szomszédságában. Nyugodt és privát helyszínt élvezhet a nyüzsgő kultúra és események minden előnyével, gyalogos-kerékpáros vagy csak rövid autóútra, valamint a falusi hagyományos ünnepségek, különösen a "Hody" színes népi jelmezekkel és zenével és " Vinný košt '(borkóstolás). Rengeteg látnivaló van a környéken, kezdve a fontos régészeti lelőhely Mikulčice mindössze 15 perc autóútra, és az UNESCO helyszín Lednicko-Valtický areál 30 percre, többek között sok más. Van egy erdő 5 perc séta, amely két bortermelő falut, Josefovot és Starý Podvorovot választ. Ideális hely a kerékpározás és a faluból a faluban való vándorláshoz a szőlőültetvények és a mezők között ebben a napos és enyhén hullámzó tájon.

A borospince épülete maga a borospince állandó hőmérséklete 12 ° C. A földszinten van a "sajtóház" vagy a munkaterület, ahol a szőlőt általában préselik és erjedés céljából tartják. Van egy szomszédos szoba pihenésre és örömre a bor, a család vagy a barátaival. Egyszerű szoba egy hosszú asztallal és két paddal, amelyek 6-8 fő befogadására alkalmasak, a kényelmesebb igényektől függően. A 2010-ben újonnan telepített hagyományos tűzoltó berendezés kellemes és ízletes ültetést biztosít a hideg estéken vagy a hideg téli napokon. Az ingatlan kapcsolatba kerül a villamos energia és a vízellátás nyilvános felszereltségével. A víz nagyon jó minőségű és kedvezményes áron. Az épületet részben felújították 2010-ben, és új fürdőszobát építettek. Modern, természetes kőpadlóval és falakkal, tágas zuhannyal és svédasztalos eco WC-vel rendelkezik. Nincs szennyvízcsatlakozás, azonban a zuhanyzásnak elegendő vízeloszlási rendszere van közvetlenül a talajba a homokszűrés után. Azonban csak környezetbarát termékeket szabad használni a magas talajvíz minőségének fenntartásához, amely a szőlő táplálását szolgálja. Ha ökológiai termékeket használnak, a mosogató szennyvizet közvetlenül a talajba lehet önteni, így nincs szükség csatornarendszer csatlakoztatására vagy csatornarendszerbe (bár épülhet). Az épület 36 m2-es, valamint 275 m2-nyi állandó területű földterület.

Az épület mögött egy szőlőskert (734 m2) van az élettartama végén. A szárazföldön minden borász keres: minőségi talajt és helyet, amely védi a szőlőt a fagytól, míg a szomszédságában lévő egyéb szőlőskertek károsodhatnak. Az enyhe lejtőn a napsütéses szőlő fürdik, és gyönyörű kilátást nyújt a környező szőlőültetvényekre. Az új tulajdonosnak előnyei lesznek, ha kedvenc fajtáit választják a meglévő növények helyett. A földet szőlősként jegyezték be, de alternatív módon ültetvényként lehetett ültetni, vagy más célokra felhasználható (nem lajstromozott a lakásépítésre).

Az ingatlan ideális további elszállásolásra, tágas padlással, amely készen áll egy nagy nyitott tér hálószobára vagy több kisebb hálóra. Tökéletes hely a nyaralás vagy a hétvégék eltöltésére, és a turizmusra is.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB