Eladás Ház, Hostivice Prague west, Central Bohemian Region, Csehorszag, Hostivice

Eladás - Cod. 30753

  • Tipus: Ház
  • Terület: 1000 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 1

Ház eladó Hostivice - Prága West beépített területe 218 m2, a teljes földterület 996 m2. A ház körül tartjuk teljesen kifejlett díszkert.

Elrendezése a ház:
Földszint: előszoba, kis ruhatár, nappali, nappali és étkező, külön konyha, nagy kamra, tágas fürdőszoba káddal és WC-vel, hálószoba / iroda, márvány kandalló, tölgyfa lépcső vezet az emeletre, részben fedett terasz megközelíthető az étkezési room.Garage automata ajtó 2 autó, garázs kínál beépített szekrények és tároló a garázs felett.

1. emelet: hálószoba öltöző és beépített szekrény, 2 hálószoba, terasz megközelíthető mind bedrooms.Office, tágas fürdőszoba káddal és zuhanyzóval.

Felszerelés: riasztás a kapcsolatot a PCO, elektromos fűtés, vízmelegítők 2x175 l, található a garázs, külön is használható), hő kábel fagyálló, jól felszerelt konyha tűzhellyel, beépített sütő és mosogatógép, minden AEG, külön jól szivattyúzás vizet a tartályba a garázsban tervezett kertek öntözésére havi működési költsége mintegy CZK 5000 + csatlakozás költségének az ARC 600 CZK havonta

Pozíció:
Az ingatlan található, egy csendes helyen, Prága szélén, közel a természetvédelmi Hostivické tavak, amely lehetőséget ad a nagy séták, kerékpározás stb
A terület kívül esik a felszállás és leszállás folyosó Vaclav Havel repülőtéren, 5m vezetési távolság a repülőtéri terminál.
A közelben van egy bevásárló központ Metropole és hat. Van egy iskola, óvoda és gimnázium, valamint az összes orvosi ellátás (2 szakorvosi rendelő, állomás segélyhívó szolgáltatások végbiztonsági ideje három perc Hostivice), Tesco, Lidl, Penny Market, posta, 10 minutes.There nyilvánosan hozzáférhető sport (Sokol, teniszpályák, futballpálya, játszótér ...).

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB