Eladás Üzlet, Prague, Prague, Csehorszag, Praha 6

Eladás - Cod. 30964

  • Tipus: Üzlet
  • Terület: 470 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: 3

Magántulajdon, közvetítők nélkül.
Gyönyörű 3 szintes rezidencia kerti, két terasz, homokkő barlang és egyedülálló panorámával Prága értékesítésre. A házban található egy csendes részén Streshovice (Střešovice), kiváló közlekedési hozzáférhetőség és két perc sétára a rangos nemzetközi iskolában. A villa tökéletes nagy család élő, vagy központja a vállalat.
Villa épült 2012-ben, két épületből áll elválasztott teljesen parkosított kert. A teljes terület a terület 470 m². A földszinten a főépület van egy iroda, a biztonság és videorendszerek az egész ház, kazánház, mosókonyha, WC-vel. A tágas szoba a 25,6 m² található az első emeleten, amelyet fel lehet használni az üzleti (vállalati iroda, művészeti galéria, stb), vagy lehet felszerelni a hazai tornaterem, vagy mozi. A második emeleten által elfoglalt modern apartmanok nagy nappali, konyha, két hálószoba, fürdőszoba és külön WC.
A bejárat a második ház vezet thorugh a kertben meg a pihenő területet. A földszinten van egy kis hangulatos lakás, konyha, pince és impressios homokkő barlang felszerelt világos és fűtött padok 16 vendég. Az első emeleten van egy lakás minden kényelemmel. A tetőn van két szép terasz, grill és egy nappali egy hozzáférést a backyaurd és egyedülálló kilátás nyílik a bájos Prága.
Ár kérésre.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB